Ruşine, domnu´ Dragnea! De ce nu-l faceţi pe Mihai Chirica şef peste PSD?

Ruşine, domnu´ Dragnea! De ce nu-l faceţi pe Mihai Chirica şef peste PSD?

De astăzi, domnule Liviu Dragnea, nu mai sunteţi fanul meu, ca să citez dintr-o personaj care apărea pe la televizor exact ca Mihai Chirica de la Iaşi. De ce, domnu´ Dragnea, de ce nu-l faceţi pe Mihai Chirica şef peste PSD Iaşi? Chiar nu vedeţi cât suferă? Chiar nu înţelegeţi că el este singurul tehnocrat din România care poate conduce PSD?

La începutul şi la sfârşitul acestei săptămâni, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a ieşit în spaţiul public declarând sus şi tare că vrea să conducă PSD Iaşi. Treaba lui, nu ne interesează. În schimb ne interesează unde era domnul primar Mihai Chirica atunci când a sărit în aer blocul din Copou şi au murit doi oameni! Cum se face că atunci când vrea să vorbească despre Victorel Lupu sau Cristi Stanciu este în Iaşi, iar când trebuie să aibă grijă de oamenii care l-au votat… nu mai este în Iaşi?

Citeşte şi „Minciunile tehnocratului Mihai Chirica. Episodul 2”

Nu mai vorbim acum despre interviul de la începutul săptămânii, însă vom spune câte ceva despre cel acordat joi, 4 august, la Radio Hit.

1. Zice Mihai Chirica: „Ieşenii nu au votat partidul, ieşenii m-au votat pe mine ca să îi reprezint pentru următorii patru ani de zile”.

Întrebare: Dacă ieşenii nu au vot partidul, de ce vreţi să conduceţi un partid pe care nu-l votează nimeni? Domnul Liviu Dragnea cunoaşte acest aspect? I-aţi spus ce părere aveţi despre PSD, adică exact partidul la şefia căruia vreţi să fiţi?

2. Mihai Chirica: „Vreau să aduc o primenire. În sensul bun. Nu e dorinţa mea personală de a deveni vătaful tuturor”.

Întrebare: Dacă nu e dorinţa dumnevoastră, atunci a cui este? Nu am auzit pe nimeni, dar pe nimeni, să iasă în spaţiul public şi să spună că vă vrea şef. Nici Cătălin Bulgariu, nici Sorin Avram Iacoban, nici Gabriel Harabagiu…. nici măcar ei nu au ieşit să spună că vă vor şef peste PSD Iaşi!

Dacă nu e dorinţa sa de a deveni vătaful tuturor, cine îl obligă totuşi pe Mihai Chirica să se întoarcă în Evul Mediu? Conform DEX, „vătaf” = „supraveghetor al slugilor de la curtea unui boier sau de la o mănăstire”! Aşadar, domnu´ Dragnea, daţi-i şi lui Mihai Chirica nişte slugi pe care să le supravegheze… Vă rugăm, că plânge omul de sare cămaşa de pe el!

3. Mihai Chirica: „Un singur om nu poate să conducă un asemenea partid. Și nici nu vreau să o fac”.

Comentariu: Văleuuuu…. văleleuuuu…. domnu´ Dragnea, dar ce v-a jignit aici! Domnule Liviu Dragnea, dvs, aşa singurel cum sunteţi, fără Bombonica, puteţi conduce asemenea partid cum este PSD? Noi credem că da, dar Mihai Chirica zice altceva…

4. Mihai Chirica: „Din punctul meu de vedere, latura mea politică este mai discretă decât cea de tehnocrat. Dar asta nu înseamnă că nu voi reuşi să aduc primenirea. Eu am intrat în politică din alt motiv”.

Comentariu: Domnule Mihai Chirica, hotărâţi-vă. Vreţi să fiţi şef peste PSD sau tehnocrat? Amândouă nu se poate! Ce naiba, aveţi şi dumneavoastră puţină logică în ceea ce spuneţi!

5. Mihai Chirica: „Am adus la Iaşi ceea ce le trebuie”.

Comentariu: Suntem de acord, un credit de 15 milioane de euro era exact ce ne trebuia la Iaşi!

6. Mihai Chirica: „Eu nu am veleități politice. Dl Nichita m-a adus în politică, dar nu m-a creat el”.

Întrebare: Dacă tot nu aveţi veleităţi politice, de ce vreţi să conduceţi… un partid politic? Domnu´ Dragnea, ce i-aţi făcut, domnule, micuţului fotbalist? L-aţi ameţit tare dacă nu mai ştie omul ce vrea…

7. Mihai Chirica: „Nu vreau să devin un guru politic pentru nimeni! Nu vreau să fac o carieră politică!”

Comentariu: Şi, totuşi, vreţi să fiţi şef peste PSD Iaşi! Doamne fereşte! Personajul ăsta va conduce Iaşiul 4 ani (asta dacă nu se trezeşte DNA între timp)!

8. Mihai Chirica: „Va trebui să preiau organizaţia judeţeană, dar nu am spus pentru cât timp! Pentru momentul în care va trebui să o predau mai departe”.

Comentariu: Omul ăsta e atât de bun încât din trei fraze ne-a ameţit de tot. Domnule Chirica, vreţi sau nu vreţi să fiţi om politic şi să conduceţi PSD?

9. Mihai Chirica: „Nu voi dori să fac pentru o perioadă lungă politică. Voi preda frâiele către o persoană care să o ducă mai departe”.

Întrebare: Domnu´ Dragnea, cine este, domnule, acest personaj pe care l-aţi făcut vicepreşedinte la nivel naţional? Colegii dumneavoastră de partid au auzit de el? L-au ascultat vreodată vorbind? La dumneavoastră în PSD, acum se discută doar pe perioade scurte de timp? Chiar atât de tare vă e frică de DNA?

La final avem o întrebare şi pentru Ionel Arsene, Ion Stan, Doina Fedorovici, Dumitru Buzatu, Dragoş Benea şi ceilalţi care mai sunt şefi pe la PSD (pe aici, prin apropierea Iaşiului): Voi îl auziţi pe acest personaj care se numeşte Mihai Chirica?

Vezi şi „Cine i-a furat telefonul primarului”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.