S-au afișat rezultatele la Medicină!

S-au afișat rezultatele la Medicină!

La Facultatea de Medicină, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr. T. Popa” Iași, ultima medie la buget este 8,90.

TOATE NOTELE – AICI

La admiterea din acest an, ultima medie la buget, la Facultatea de Medicină Generală, este 8,90, un salt spectaculos comparativ cu anul trecut, când ultima medie la buget a fost 7.87, iar ultima medie a celor care pot opta pentru unul din cele 182 de locuri la taxă este 8,12.

La specializarea Asistență Medicală Generală, ultima medie la buget este 8,34, iar la cu taxă, unde sunt 142 de locuri, 6,02.

La Nutriție și Dietetică, ultima medie la buget este 8,63, iar ultima medie a celor care pot opta pentru unul dintre cele 45 de locuri cu taxă este 5,10.

La Stomatologie, ultima medie la buget este 6,64, iar ultima medie a celor care pot opta pentru unul dintre cele 63 de locuri cu taxă este 5,39.

La Tehnică Dentară, ultima medie la buget este 7,61, iar ultima medie a celor care pot opta pentru unul dintre cele 47 de locuri cu taxă este 5,10.

La Farmacie, ultima medie la buget este 6,01, iar ultima medie a celor care pot opta pentru unul dintre cel 94 de locuri cu taxă este 5,24.

La Bioinginerie Medicală, ultima medie la buget este 9,03, iar ultima medie la cu taxă este 5,55.

La Balneofiziokinetoterapie, ultima medie la buget este 6,87, iar ultima medie la cu taxă, unde sunt 28 de locuri, este 6,35.

Un singur olimpic a fost admis pe un loc bugetat, la Medicină Generală fără să dea concurs de admitere.

Contestațiile se depun în termen de maxim 24 de ore începând cu ora și data afișării rezultatelor, iar răspunsul la contestații se comunică în cel mult 24 de ore după încheierea termenului de depunere a contestațiilor.

Listele finale se vor afișa sâmbătă, 29 iulie, iar luni dimineață Senatul UMF Iași va valida rezultatele.

Candidații admiși pe locurile fără taxă trebuie să se prezinte până pe data 8 august pentru confirmarea înscrierii în anul I de studii. La confirmarea locului, candidații admiși pe locurile fără taxă vor achita taxa de înmatriculare de 250 de lei.

Locurile pentru școlarizare cu taxă se ocupă tot în ordinea strict descrescătoare a mediilor. În acest scop, până pe 8 august se primesc cererile pentru a studia în regim cu taxă din partea celor aflați sub linia de admitere în regim bugetar, dar care au obținut media minim 5 la testul grilă. Solicitările se soluționează în ordinea descrescătoare a mediilor, în limita numărului de locuri rămase neocupate sau eliberate prin retragerea unor candidați. Candidații care pot opta pentru loc cu taxă, în limita locurilor afișate, vor achita 1/3 din taxa de școlarizare, precum și taxa de înmatriculare, de 250 de lei.

A doua sesiune de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași va fi organizată după următorul calendar:

14 – 16 septembrie 2017 – perioadă de înscrieri;

20 septembrie 2017 – examenul de admitere

25 septembrie 2017 – validarea rezultatelor de către Senatul Universității.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.