S-au stabilit proiectele câștigătoare pentru cultura scrisă

Municipalitatea ieșeană a stabilit câștigătorii concursului anual de proiecte din domeniul culturii scrise.

În urma ședințelor de evaluare ale Comisiei de Evaluare și Selecție a Proiectelor din Domeniul Culturii Scrise au fost declarate câștigătoare 5 proiecte. Cea mai mare sumă o va primi Asociația Revista „Convorbiri literare” pentru editarea, publicarea și difuzarea revistei cu același nume. Pentru aceasta asociația va fi primi 33.300 de lei.

Suma totală acordată pentru finanțarea proiectelor din domeniul culturii scrise depuse de asociațiile care au solicitat finanțare nerambursabilă la acest termen din programul anual se ridică la 95.560 lei, dintr-un total al fondurilor disponibile de 100.000 lei. Implementarea activităților din proiect de către beneficiari, precum și implementarea financiară se va face ulterior semnării contractului de finanțare nerambursabilă între Municipiul Iași, în calitate de finanțator, și organizația responsabilă de managementul de proiect.

Din comisia de evaluare și selecție a proiectelor au făcut parte scriitorii Ioan Holban (președinte), Dan Doboș și Dan Lungu, istoricul Bogdan Maleon, secretar fiind reprezentantul municipalității, Mihai Pricop.cultura-finantare

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.