Să-l votăm cu încredere pe Vosganian!

Să-l votăm cu încredere pe Vosganian!

În loc să-şi petreacă zilele în arest, acolo unde îi este locul, fostul senator PNL (actual ALDE) Varujan Vosganian se trezeşte vorbind singur, sub masca unei conferinţe de presă organizate la Iaşi.

Actualul preşedinte ALDE Iaşi, Varujan Vosganian, a încercat să susţină o conferinţă de presă, pentru a arăta că este prezent în teritoriu şi că filiala s-a pus pe treabă. De la conferinţa celui care acum ar fi trebuit să stea închis, nu să circule liber prin ţară, a lipsit Vasile Şalaru, vicepreşedinte ALDE Iaşi din partea PC, fapt care arată, printre altele, cât de ascultat de subordonaţi este cel care a plâns ca o muiere în Senat pentru a nu se vota arestarea sa. Presa a absentat şi ea în masă de la conferinţă, lucru absolut normal dacă ne luăm doar după una dintre declaraţiile făcute de plângăciosul Vosganian:

 „Citesc Bună Ziua Iaşi dimineaţa. Este primul ziar pe care-l deschid, să văd cine a mai apărut pe prima pagină. Trebuie şi un astfel de ziar la Iaşi, un ziar care îi arată şi pe cei care calcă strâmb. După aia citesc şi alte ziare… Ziarul de Iaşi…”, a declarat cu nonşalanţă Varujan Vosganian. Interesant este faptul senatorul ALDE nu a menţionat nimic despre Evenimentul şi 7 Est sau despre posturile locale de televiziune Tele M, Iaşi Tv Life, Tele Moldova, despre site-urile şi blogurile din Iaşi…

Nu poate decât să ne bucure asocierea dintre Varujan Vosganian şi ziarul din Iaşi despre care se spune că se ocupă numai de şantaj şi ceea ce ne mai rămâne de făcut este să le urăm mult, mult succes în campania care se apropie (cea a DNA, bineînţeles)!

Reamintim că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a solicitat, în 2 februarie 2015, procurorului general al României să ceară Senatului avizarea cererii de urmărire penală pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei în perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare. Pe 12 februarie 2015, Senatul a respins solicitarea de încuviinţare a începerii urmăririi penale, fiind înregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 71 de voturi „împotrivă”, 56 de voturi „pentru”, 5 voturi fiind anulate.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.