Salariile, plătite cu banii pentru juniori

Salariile, plătite cu banii pentru juniori

În ziua ultimului meci disputat anul trecut, ieșenii și-au încasat salariile. Ulterior s-a aflat că banii ar fi provenit de la UEFA pentru Centrul de Copii și Juniori al clubului.

De altfel, președintele Adrian Ambrosie a acuzat manieraîn care investitorul Horia Sabo a schimbat destinația acestor bani cerând intervenția DNA.

În ceea ce privește cantonamentul din Antalya, care va costa aproximativ 35.000 de euro urmează să fie achitat când va intra tranșa din drepturile TV.

Până la finalul campioantului, pentru plata salariilor, a impozitelor, a chiriilor jucătorilor și celelate cheltuieli legate meciuri și deplasări, formația ieșeană mai are nevoie de peste 1,5 milioane de euro pentru a încheia campionatul.

Dacă la această sumă se mai adaugă cei aproximativ 800.000 de euro datorii pe care le-a anunțat Sabo, rezultă că echipa ieșeană ar avea nevoie de peste 2,3 milioane de euro pentru a încheia sezonul competițional fără datorii.

Cum din drepturile TV mai sunt de încasat aproximativ 300.000 de euro, rezultă că gruparea ieșeană trebuie să mai facă rost de aproximativ 1,9 milioane de euro. Însă, drepturile TV au fost cesionate de Sabo lui Vasile Neagu, ce deține o firmă de taximetrie în București și care ar fi împrumutat clubul ieșean cu această sumă, după cum a spus Adrian Ambrosie.

Din sponsorizări vor mai veni aproximativ 200.000 de euro, mult prea puțin pentru ca formația ieșeană să încheie campioantul.

În aceste condiții, rămâne de văzut dacă Sabo va mai aduce vreun leu la club, pe fondul scandalurilor cu membrii Consiliului Director, oficialii ieșeni fiind puși în situația de a împrumuta aproape 1,7 miliaone de euro până la finalul stagiunii în curs.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.