Samsung Galaxy Note 8, nivel record de rezervări

Samsung Galaxy Note 8, nivel record de rezervări

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervări în SUA, unde va fi lansat pe 15 septembrie, a anunțat compania sud-coreeană.

Samsung Electronics nu a dezvăluit numărul exact de rezervări, dar a subliniat că, din 24 august, cererile pentru noua phabletă Galaxy Note 8 au fost cele mai mari pentru modelul hibrid între smartphone și tabletă.

Modelul Galaxy Note 8 a ajuns la 400.000 de cereri în primele zile de rezervare în Coreea de Sud, unde va fi lansat la vânzare pe 21 septembrie, depășind de departe cererile pe care le înregistrase pentru modelul anterior.

Gigantul tehnologic sud-coreean încearcă să se refacă și să treacă în uitare criza bateriilor modelului Note 7, care luau foc instantaneu în timpul încărcării și au dus la o retragere fără precedent a produsului de pe piață.

Ultimul smartphone și primul model de telefon pe care l-a lansat după eșecul Note 7 a fost Galaxy S8, care, de asemenea, a fost bine primit pe piață, cu 550.000 de rezervări în primele două zile.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.