Şapte medalii pentru ENPI Iaşi la Campionatul Mondial de Karate Fudokan

Şapte medalii pentru ENPI Iaşi la Campionatul Mondial de Karate Fudokan

Clubul sportiv ENPI Iași a a cucerit la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, ce s-a desfășurat în perioada 01-05 noiembrie 2017, la Cluj Napoca, 7 medalii: 3 de aur, 1 de argint și 3 de bronz.

La cadeți, Bianca Balaur a luat medalie de aur la kumite/echipe, argint la fukugo și bronz la kata/echipe.

La seniori, Iulian Dumitraș aluat medalia de bronz la kumite/individual și kumite/echipe cu România 2, alături de Mircea Popa – Deva, Ciucu Laurențiu – Constanța si Adrian Cojocaru – Ploiești. Marius Adăscăliței a luat aur la kumite/echipe cu România 1, alături de Vodă Paul – Ceahlăul P. Neamț, Oliver Dobre – Karate Kid Zalău si Florin Mureșan – CS Deva.

La old boys, Răzvan Popa a luat aur la kumite/echipe, alături de Mircea Popa – Deva, Liviu Nechita – Oradea și Florin Pricop – Brăila.

Delegația Clubului ENPI Iași a fost condusă de Constantin Adăscăliței, Răzvan Popa și Elena Bedreag, care au avut și calitatea de arbitri clasa C și B, examene ce au fost promovate în debutul acestui campionat. Cu dublă legitimare, venit pentru studii în România de la CS Chișinău, pentru prima oară a fost prezent la un campionat internațional și Nicolae Mițul, care a promovat două tururi de calificări la proba de kata individual. Nicu este elev în clasa a X-a la Liceul „Virgil Madgearu“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.