SC Com-Beton SA, scoasă la lictiație

SC Com-Beton SA, scoasă la lictiație

Lichidatorii judiciari scot la licitație sediul administrativ al SC Com-Beton SA, firmă deținutî de omu lde afaceri Constantin Comanescu.

Pentru că societatea se află în procedura de insolvență din cauza datoriilor, bunurile companiei au fost scoase la vânzare în repetate rânduri pentru acoperirea debitelor, însă după ce s-au vândut bunuri, terenuri și cladiri în valoare de câteva zeci de milioane de euro, doar o parte din datoriile de aproape 100 milioane lei a fost acoperită.

Compania Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL va organiza o nouă licitație în data de 6 martie, la ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.

Se scot la vânzare sediul administrativ al SC Com-Beton SA, situat în bulevardul Chimiei, nr. 14, în suprafață totală teren de 40.199,53 mp, cu o suprafață totală construită de 4.357,07 mp, terenul fiind pretabil pentru activități comerciale sau industriale. Estimat inițial la prețul de 23.161.618 lei, sediul administrativ al societății a fost redus la prețul de 10.422.728 lei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.