Schimburi dure de replici Chirica – Bodea

Schimburi dure de replici Chirica – Bodea

Acuzat că ar face „scamatorii imobiliare“, primarul Mihai Chirica a respins afirmaţiile făcute de deputatul PNL Marius Bodea, pe care l-a numit „analfabet funcțional“.

„A ieşit într-o declaraţie de presă acest analfabet funcţional, nu-i mai spun numele, folosind cuvinte de tip «acţiuni mafiote în interiorul municipiului Iaş», «schimburi pe sub mână», «înregistrări ilegale de terenuri» etc. Singura chestie pe care nu a reuşit să o vadă este că vorbeşte despre lucruri diferite. Terenul despre care vorba dumnealui este proprietatea unui cetăţean care, probabil, îşi va căuta şi el, în justiţie, dreptatea, iar despre ce vorbim noi este altă proprietate care îşi va găsi în justiţie dreptatea”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Îm replică, Bodea i-a transmis primarului că este un „mafiot funcțional.“

„Mai bine analfabet funcţional decât mafiot funcţional. De boala asta nu te vindeci! Oricât aţi încerca să o ”scăldaţi”, o imagine face mai mult decât o mie de jigniri. Imaginea reală, nu din planşele măsluite ale Primăriei, arată clar că terenul public a fost acaparat samavolnic de către un samsar din siajul Dvoastră!“, a replicat Bodea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.