Se caută şoferi şi vatmani

Se caută şoferi şi vatmani

Compania de Transport Public (CTP) Iași caută a anunțat concurs pentru angajarea de șoferi, vatmani, inspector de securitate și sănătate în muncă, dispecer capăt linie, electronist și inspector resurse umane.

„Astfel, după o selecție de candidați cu scopul de a obține permisul de conducere tramvai, după evaluarea lor medicală și psihologică, deschidem la data de 15 februarie cursurile de instruire organizate în cadrul școlii de vatmani. Instruirea se va realiza pe bază de contract de școlarizare cu finanțarea costurilor de către CTP Iași. Candidații vor participa timp de 3-4 luni la cursuri de cunoaștere a mijlocului de transport, conducere în depou și pe drumurile publice, legislație rutieră și de prim ajutor. Ulterior, cursanții vor susține examen cu reprezentantul Poliției Rutiere în vederea obținerii permisului de conducere, procedură urmată de angajarea lor pe posturile vacante de vatman”, anunță Compania de Transport Public Iași.

Prin urmare, până pe 15 februarie, se așteaptă dosarele de înscriere pentru ocuparea postului vacant de inspector de securitate și sănătate în muncă.

Procedura de evaluare cuprinde trei etape:

– selecţia dosarelor înregistrate pană la data de 15 februarie 2018, ora 14.00, la Registratura CTP din str. Silvestru nr.5;

– testare profesională la data de 16 februarie 2018, ora 10.00, din bibliografia afişată;

– interviul pentru candidaţii admişi după etapa II la data de 19 februarie 2018, ora 09.00.

Condiţiile de participare la selecţie sunt:

– studii superioare de licenţă sau echivalente, profil tehnic;

– curs în domeniul securității și sănătății în muncă și diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de învățămant postuniversitar în domeniul securității și sănătății în muncă;

– alte cerințe – cunoștințe la nivel profesionist a legislaţiei.

Tot până pe 15 februarie, se pot depune dosarele pentru ocuparea de posturi vacante pentru dispecer capăt linie, respectiv electronist telecomunicații în cadrul Laboratorului Electronică.

Ulterior, în perioada 15-21 februarie, Compania de Transport Public organizează selecție de candidați în vederea ocupării postului vacant de inspector resurse umane.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.