Se însoară fiul unui controversat politician ieșean IMAGINI SPECTACULOASE

Se însoară fiul unui controversat politician ieșean IMAGINI SPECTACULOASE

Sună clopotele de nuntă la Iași. Ștefan Manolache, fiul consilierului județean Mircea Manolache, renunță la burlăcie pentru o tânără celebră.

Ștefan se iubește de câteva luni cu bloggerița Ioana Grama, pe care a și cerut-o, de curând, în căsătorie. Anunțul a fost făcut de bloggeriță pe o rețea de socializare, postând o fotografie cu descrierea: „Astăzi este despre noi începuturi. #DA Te iubesc, Ștefan Manolache” /„Today is about new beginnings. #YES   I love you, @stefan.manolache  ”.

Fiul consilierului județean și afaceristului Mircea Manolache nu este străin de celebritate, în urmă cu câțiva ani ocupând prima pagină a tuturor ziarelor după ce a încercat să împuște un taximestrist în trafic. În urma acestui incident, Ștefan Manolache a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. De asemenea, la începutul acestui an tânărul a fost implicat într-un alt scandal, fiind oprit la vama Sculeni când încerca să iasă din țară.

Ioana Grama a intrat în lumea bloggerilor în urmă cu câțiva ani, reușind să adune zeci de mii de fani pe rețelele de socializare. Tânara a mai fost logodită cu fotbalistul Danijel Subotic.

Un comentariu la "Se însoară fiul unui controversat politician ieșean IMAGINI SPECTACULOASE"

  1. Yukari   08/08/2017 at 7:59 pm

    Pai … aia ce altfel de barbat sa isi gaseasca?un d… care ii cumpara chiloti sa isi faca poze.bloggerita ….
    Imi e rusine in ce tara am ajuns sa traiesc.cand vad t… se fete si femei ca promoveaza asemenea specimene.treb sa fii redus mintal.cand imbatraneste cu ce naiba mai face blogging?ai de … lor de …

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.