Se modernizează pasarela de la Gară

Se modernizează pasarela de la Gară

Primăria Iaşi a demarat procedura de achiziţie de lucrări pentru mai multe străzi din municipiu: şoseaua Bârnova, strada Smârdan, bulevardul Primăverii, strada Ogorului, I.C. Constantineanu, Petre Vancea, strada Moşu. Valoarea estimată a lucrărilor este de 15 milioane de lei.

În cadrul conferinţei de presă din 7 octombrie, primarul Mihai Chirica a mai spus că se va moderniza Pasarela pietonală din zona Gării. „S-au finalizat studiile de fezabilitate. Se intervine asupra rezistenţei structurii metalice, o să aducem şi elemente de modernitate. Pasarela va fi acoperită cu panouri de sticlă securizată, sisteme de acces pentru persoane cu handicap, modernizarea scărilor de acces şi iluminat permanent pe timpul nopţii”, a spus Chirica. Valoarea estimată a proiectului este de 3,3 milioane de lei.

Primarul Mihai Chirica a anunţat că au fost finalizate şi studiile de fezabilitate pentru cele trei poduri care vor fi construite în zona fostului stadion Constructorul, la staţia de pompe din zona Sarmisegetusa şi la capătul Bulevardului Dacia. Proiectele vor fi dezbătute la şedinţa ordinară a Consiliului Local din luna octombrie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.