Se reabilitează podul din Onești. Contractul a fost semnat sâmbătă

Se reabilitează podul din Onești. Contractul a fost semnat sâmbătă

Podul de la ieșirea din municipiul Onești spre Bacău și Târgu Ocna va fi reabilitat, contractul fiins semnat sâmbătă, 24 noiembrie, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Șova.

Finanțarea de peste 7 milioane de lei este asigurată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL 2.

La eveniment au participat ministrul Transporturilor, Lucian Șova, primarul Oneștiului Nicolae Gnatiuc, senatorul Dragoș Benea, Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean, deputații Theodora Șotcan și Nicolae Dunava, subprefectul Valentin Ivancea și Silviu Pravăț, vicepreședinte al Consiliului Județean. Din partea executantului, Confer Group SRL, a participat Iuliana Dascălu.

„De când a fost construit, acest pod nu a beneficiat de lucrări de îngreținere. Mai ales partea pietonală s-a deteriorat”, a declarat primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. El a precizat că executantul are la dispoziție 12 luni să termine lucrările, în care sunt incluse 2 luni pentru proiectare.

Reprezentanta Confer Group a dat asigurări că firma are o experiență bogată în domeniu, cu lucrări la Livezi, Sănduleni, Helegiu, în special pe poduri de cale ferată.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.