Se sistează alimentarea cu gaze naturale în mai multe localități din Bacău

Se sistează alimentarea cu gaze naturale în mai multe localități din Bacău

În vederea efectuării unor lucrări la sistemele de transport şi distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori din localităţile Oneşti, Solonţ şi Zemeş, după cum urmează:

  • Miercuri, 30 august, începând cu ora 8.00: Mun. Oneşti, străzile Mărăşeşti, Cireşoaia, Trotuşului şi Podul Alb.Reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00.
  • Joi, 31 august, începând cu ora 9.00: Loc. Solonţ şi Zemeş.Reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 12.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.