Secretarul general al PSD Iaşi a fost ales preşedinte la Box

Secretarul general al PSD Iaşi a fost ales preşedinte la Box

Vasile Cîtea a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Box, joi, 14 ianuarie, în cadrul Adunării Extraordinare de alegeri a forului naţional, cu 88 de voturi, faţă de 38 ale contracandidatului său, Mihai Lauruc.

Vasile Cîtea este renumit în special pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Astfel, anul trecut, într-un articol publicat de săptămânalul 7 est se arăta că Vasile Cîtea nu poate justifica o avere de 150.000 de dolari, bani pe care i-ar fi folosit pentru cumpărarea unui teren. În acest caz, ANI va lua măsurile care se cuvin şi va trimite dosarul în instanţă.

Cîtea este renumit şi pentru colaborarea pe care a avut-o cu fostul senator PSD Ioan Solcanu, cel care l-a inclus în acţionariatul Red Point, firmă abonată, la un moment dat, la foarte multe contracte cu statul!

De asemenea, un alt scandal a izbucnit la sfârşitul lui 2015, când acelaşi boxer Cîtea a fost numit director adjunct la firma de salubritate a municipiului Iaşi, SC Salubris SA, pe motiv că… omul „ nu avea loc de muncă”!

Citeşte şi: Marele conducător al PSD Iaşi nu poate justifica 150.000 de dolari

La Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box, de pe 14 ianuarie, au fost prezenţi 129 de membri din cei 152 afiliaţi, dar 3 au plecat înainte de începerea votului.

Mihai Craiu, unul dintre cei patru candidaţi, nu a fost prezent la Adunarea Generală şi a trimis o adresă în care anunţa că se retrage din cursă, îndemnându-şi susţinătorii să voteze cu Vasile Cîtea.

Fostul campion mondial la amatori Marian Simion, aflat şi el între candidaţii la funcţia de preşedinte, şi-a anunţat retragerea în timpul Adunării Generale, fără a a-şi anunţa sprijinul pentru vreun postulant.

Fostul campion mondial Leonard Doroftei a demisionat în data de 13 noiembrie, după trei ani de la alegerea sa ca preşedinte al Federaţiei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.