Şedinţa festivă a Parlamentului de la Iaşi a fost amânată

Şedinţa festivă a Parlamentului de la Iaşi a fost amânată

Guvernul se va întruni într-o şedinţă festivă la Iaşi, vineri, 24 noiembrie, pentru a marca debutul programului „Centenarul Marii Uniri”, în timp ce o întrunire similară a Parlamentului, care ar fi trebuit să aibă loc tot la Iaşi, a fost amânată, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa.

Guvernul se va întruni pe 24 noiembrie la Iaşi, la Palatul Culturii, într-o şedinţă festivă care va marca debutul programului „Centenarul Marii Uniri şi al Primului Război Mondial. Iaşi – capitala regatului României 1916-1918 şi Moldova – leagăn al Marii Uniri”.

Tot la Iaşi, joi, 23 noiembrie, urma să aibă loc şi o şedinţă festivă a Parlamentului, însă aceasta a fost amânată. Oficialii CJ Iaşi au explicat că reprezentanţii Parlamentului au transmis că timpul pentru organizarea şedinţei de la Iaşi este insuficient, astfel că s-a decis ca întrunirea programată pe 23 noiembrie să nu mai aibă loc.

În urmă cu câteva zile, PNL Iaşi a criticat faptul că autorităţile judeţene vor să organizeze la Iaşi un Bal al Centenarului, exact în perioada când în oraş se vor întruni Guvernul şi Parlamentul.

Reprezentanţii CJ Iaşi nu au comunicat dacă Balul Centenarului va mai avea sau nu loc.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.