Șeful CJ Iași, chemat la o dezbatere publică de un consilier județean

Șeful CJ Iași, chemat la o dezbatere publică de un consilier județean

Liderul consilierilor județeni PMP, Alin Aivănoaei, a declarat că îl invită din nou pe președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, la o dezbatere publică.

„Mult așteptata OUG ce privește amnistia și grațierea nu vă poate salva domnule Maricel Popa , deoarece nu se gratiază minciuna. V-am invitat acum două săptămâni la o dezbatere televizată, lăsând la latitudinea dumneavoastra să alegeti postul, ziua și moderatorul, pe tema celor 600 de milioane euro cu care v-ați lăudat că i-ați adus în județul nostru din 2016 în prezent. Dar cum gogorițele dumneavoastra nu pot fi susținute cu argumente, logic, n-ați onorat invitația mea. Domnule președinte, nu vă mai ascundeți după fustele doamnelor și dați dovadă de barbăție politica, ieșind în fața ieșenilor să vă susțineți presupusele proiecte ce vă aparțin în mod direct“, a spus Alin Aivănoaei.

Liderul PMP Iași îi oferă lui Popa posibilitatea să trimită pe altcineva la dezbatere: „În eventualitatea în care evitați această dezbatere, din motive cunoscute, puteți desemna o altă persoană să prezinte realitatea sumelor declarate de dumneavoastră”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.