Șeful de la Situații de Urgență blochează mașinile de Pompieri cu Loganul personal

Șeful de la Situații de Urgență blochează mașinile de Pompieri cu Loganul personal

Colonelul Gheorghe Blagoci, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui (ISU), a fost reclamat că blochează cu maşina familiei activitatea operativă a maşinilor de intervenţie ale pompierilor.

Reprezentanţii echipelor operative au reclamat că, la ieşirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu maşina comandantului ISU (o Dacia Logan), parcată ilegal pe platoul central al instituţiei.

„Nu este normal ca în faţa garajelor să fie parcată vreo maşină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenţie, nu să fim atenţi la ce obstacole avem când ieşim pe poarta garajelor”, susţin angajaţii ISU Vaslui. La rțndul său, Gheorghe Blagoci, susţine că „nu este un moft” parcarea maşinii familiei în faţa garajelor instituţiei, în condiţiile în care şi soţia sa lucrează la ISU Vaslui.

Şeful ISU Vaslui a adăugat că angajaţii vor putea să-şi parcheze maşinile personale pe partea dreaptă a şoselei din faţa unităţii, deşi fuseseră ameninţaţi cu sancţiuni pe linie profesională dacă îşi vor lăsa autoturismele în zona respectivă.

Sursa: News.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.