Senatorul florilor s-a ofuscat!

Senatorul florilor s-a ofuscat!

Imediat ce Marius Bodea şi-a dat demisia de de la şefia PNL Iaşi, Dumitru Oprea a ajuns interimar la judeţ şi a avut o primă izbucnire nervoasă. Unde credeţi? Pe Facebook, normal!

Iașiul are 4 autobuze noi. Mulțumim conducătorului iubit!

Dar, până să ajungem la nervi, nu putem să nu relatăm ceea ce am descoperit pe pagina de Facebook a senatorului. Nu vă aşteptaţi acum să vă povestim despre atitudini, luări de cuvânt în Senat, analize micro sau macroeconomice, discursuri politice sau măcar sfaturi pentru studenţi… Nu vorbim despre ele pentru că pur şi simplu nu există. Pagina senatorului este plină cu poze… cu flori! Nu ne înţelegeţi greşit, apreciem foarte mult dragostea senatorului pentru flori, atât doar că sigur nu l-am trimis în Senatul României pentru a ne vorbi despre… flori!

Ne gândim, totuşi, că printre obligaţiile unui senator, fie el şi al florilor, se numără şi aceea de a le prezenta alegătorilor ceea ce a făcut pentru ei. Aşa… pe scurt sau în poze… dacă tot nu găseşte 1000 de cuvinte ca să exprime ce gândeşte.

Şi, ca să revin la ofuscarea lui Dumitru Oprea, cităm: Aici postez ce-mi place mie, nu ce-mi comandă alţii! Toate pozele sunt făcute de mine, nu sunt preluări! Vă mulţumesc pentru înţelegere!”

Mare dreptate aveţi domnule senator, dar parcă atunci când sunteţi plătit din banii contribuabililor nu ar fi rău să vă îngrijiţi puţin şi de „sufletul” acestora, nu doar de al dumneavoastră!

Fără nicio legătură cu florile senatorului Oprea, nu ştim de ce ne vine în minte obsesiv desenul animat cu Ferdinand, tăuraşul cel blând, cu firea lui paşnică şi contemplativă…

P.S. Într-o altă postare, senatorul florilor spune: „L-am salvat! Un bobocel rupt a înflorit într-o farfurioară cu apă. Mulţumesc, Bobocel”! Mai ziceţi ceva dacă puteţi!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.