Senatorul florilor trage de urechi societatea civilă

Senatorul florilor trage de urechi societatea civilă

Într-o declaraţie politică susţinută în plenul Senatului României, marţi, 20 septembrie 2016, Dumitru Oprea (supranumit „senatorul florilor”) a arătat că ceea ce s-a întâmplat la Comisia de învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat este doar vârful icebergului în privinţa reacţiei PSD din următoarea perioadă.

Senatorul PNL a spus, printre altele, că întreaga legislatură 2012-2016 a fost dominată de astfel de manifestări ale reprezentanţilor PSD, atât în Parlament, cât şi la guvern sau la nivelul autorităţilor locale. „Presa şi societatea civilă nu au capacitatea de a reacţiona de fiecare dată aşa cum au făcut-o acum. În aceste condiţii, este nevoie de o mare presiune mediatică pentru a pune stavilă tentaţiei, din perioada următoare, de a face orice pentru a salva posturile a mii de pesedişti aflaţi în fruntea inspectoratelor şcolare, agenţiilor sau direcţiilor judeţene din subordinea diverselor ministere”, a spus Dumitru Oprea.

În finalul declaraţiei, senatorul a solicitat ca parlamentarii social-democraţi să îşi asume cu responsabilitate încălcarea procedurilor legislative şi să retragă imediat toate propunerile similare celei de la Comisia de învăţământ.

Este posibil ca senatorul Oprea să aibă dreptate în ceea ce spune, însă ne distrează modul în care acesta trage de urechi societatea civilă care nu a reacţionat tot timpul aşa cum ar fi vrut el! Ce să-i faci, domnu’ senator, dacă toate lucrurile s-ar întâmpla aşa cum am vrea noi, nici dumneavoastră nu aţi mai fi acum în Parlamentul României!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.