Sesiune de instruire în dreptul muncii la Camera de Comerţ din Iaşi

Sesiune de instruire în dreptul muncii la Camera de Comerţ din Iaşi

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi, invită angajatorii ieşeni să participe la un seminar de instruire axat pe noutăţile legislative privind securitatea şi sănătatea în muncă, precum şi pe cele privind relaţiile de muncă.

Seminarul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ pe data de 23 martie şi îl va avea ca speaker principal pe Andrei George Albulescu, inspector şef ITM Iaşi.

Întrucât ne dorim ca seminarul să fie interactiv, cu o discuţie cât mai aplicată şi pragmatică, recomandăm şi încurajăm pe această cale angajatorii să transmită în avans, în cuprinsul Formularului de înscriere, propriile întrebări punctuale. Deja avem o serie de participanţi care au transmis propriile speţe pentru a obţine răspunsuri la fel de punctuale. Seminarul se adresează economiştilor, juriştilor, inspectorilor sau managerilor de resurse umane, salariaţi sau colaboratori ai angajatorilor de orice tip”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Datorită caracterului interactiv al seminarului, numărul de locuri este limitat.

Angajatorii care intenţionează să participe la instruire trebuie să se înscrie completând un formular online pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, obţinând apoi confirmarea participării în limita locurilor disponibile.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.