Show aviatic la Iaşi

Show aviatic la Iaşi

Show-ul aviatic Hangariada va debuta sâmbătă, 26 mai, şi îi va readuce pe cer pe acrobaţii de la Hawks of Romania, dar şi echipa mult premiată a României la paraşutism – Blue Wings, precum şi pe talentaţii planorişti de la White Wings.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include, totodată, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar şi salturi cu paraşuta.

Accesul este gratuit, pe toată durata festivalului, iar show-ul aviatic nu face excepţie. Formatul de zi al evenimentului, deja consacrat, va fi păstrat şi completat cu o gamă şi mai diversificată de activităţi artistice şi sportive. Zona de food & drinks este extinsă în acest an, astfel încât gurmanzii să se bucure de o experienţă memorabilă. Copiii vor fi, de asemenea, privilegiaţi, jocul şi joaca fiind componentele principale ale zonei dedicate acestora.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. Evenimentul este inclus de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naţionale şi internaţionale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.