Și-a bătut fiul pentru că nu alăsat-o să iasă beată din casă

Și-a bătut fiul pentru că nu alăsat-o să iasă beată din casă

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Fălticeni, și-a agresat fiul adolescent, după ce băiatul, vâzând că aceasta este beată, nu a lăsat-o să iasă din casă.

Adolescentul de 15 ani a sunat la 112 și a sesizat că este agresat de mama sa. La domiciliul acestora s-au deplasat polițiștii care au găsit-o pe mama băiatului, într-o stare avansată de ebrietate. Femeia nu s-a potolit nici în fața polițiștilor și a continuat să fie agresivă cu fiul său. Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Fălticeni.

Polițiștii au stabilit că femeia a consumat băuturi alcoolice acasă și în jurul orei 12.00 a vrut să plece în oraș. Văzând starea în care se afla mama sa, adolescentul i-a cerut acesteia să rămână în casă. În acel moment, femeia și-a ieșit din fire și a început să vorbească urât și să-l amenințe pe fiul său. Mai mult, ea a aruncat cu o farfurie spre băiat, determinându-l să sune la 112.

La sediul poliției femeia a continuat să se manifeste violent. Acesta este cunoscută cu afecțiuni psihice așa că polițiștii au solicitat prezența unui echipaj medical. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava – Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a rămas internată.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.