Și-a bătut soția, după care a spart geamul ambulanței cu toporul

Și-a bătut soția, după care a spart geamul ambulanței cu toporul

Un bărbat din satul Zmeu, județul Iași, este cercetat de poliţişti după şi-a bătut soţia, apoi a spart, cu un topor, parbrizul ambulanţei care îi acorda primul ajutor femeii.

Incidentul a avut loc luni seara, în urma unui scandal între cei doi soţi. Femeia de 29 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a fost bătută de soţul ei, iar oamenii legii, când au ajuns acolo, au cerut intervenţia unui echipaj de ambulanţă care să îi acorde îngrijiri medicale femeii. Nervos că soţia sa a chemat poliţia, bărbatul a devenit şi mai agresiv.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţul ei. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat şi un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soţul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru violenţă în familie şi distrugere.

Bărbatul nu a fost agresiv cu cadrele medicale, însă soţia sa a fost transportată în siguranţă la spital.

„Echipajul a preluat femeia care era conştientă cu mai multe contuzii, a făcut evaluarea medicală şi a decis aducerea ei la UPU pentru investigaţii şi tratament de specialitate. La momentul încercării de a pleca de la locul solicitării, echipajul care se afla în maşină a fost agresat de către către rudele femeii, în primul rând de către soţul care a fost declarat de către pacientă ca fiind agresorul, s-a produs spargerea parbrizului maşinii de intervenţie de prim ajutor medical şi s- a cerut sprijinul poliţiei. Pacienta a ajuns cu bine cu echipajul, a fost evaluată şi tratată pentru contuzii”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Maşina de intervenţie urmează să fie reparată, iar până când se va găsi o altă autospecială care să intervină în zona Podu Iloaiei, acolo rămâne doar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.