Și-a dat foc pentru a scăpa de gura soțului! Are arsuri pe 80% din suprafața corpului

Și-a dat foc pentru a scăpa de gura soțului! Are arsuri pe 80% din suprafața corpului

O femeie de 47 de ani, din satul Berezeni, județul Vaslui, este în stare gravă, la Spitalul din Huși, cu arsuri pe aproape 80 % din suprafața corpului. Femeia și-a dat foc în urma unui conflict cu soțul. Victima va fi dusă la Spitalul de Arși, din București, cu o ambulanță SMURD.

„Soțul victimei a sunat la 112 și am trimis un echipaj de ambulanță cu asistent. Femeia a fost dusă la Spitalul Huși. De acolo, personalul medical a făcut o solicitare pentru transferul victimei la Spitalul de Arși din București. A fost trimis din Vaslui un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, deoarece elicopterele nu au condiții de zbor. Din ce am înțeles, victima și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc singură, în urma unui conflict cu soțul ei”, a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Potrivit surse citate, femeia va fi preluată de un echipaj SMURD și dusă la Spitalul de Arși din București, deoarece elicopterele SMURD din Iași și Galați nu pot zbura, din cauza condițiilor meteorologice.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.