Şi noi „susţinem pe Vasile Cîtea la funcţia de deputat”!

Şi noi „susţinem pe Vasile Cîtea la funcţia de deputat”!

Reformă, meritocraţie, analfabeţi şi intelectuali în PSD Iaşi. Cam acestea sunt cele 4 cuvinte cu care fostul şef de şantier Mihai Chirica îşi caracterizează partidul pe care-l conduce. Dar, să vedem care este distanţa de la teorie la practică (vorba celei mai „bune” comunicatoare din Iaşi). Şi o să vă dăm un singur exemplu: Vasile Cîtea.

Consilier judeţean şi candidat din partea PSD Iaşi la Camera Deputaţilor, Vasile Cîtea întruneşte majoritatea „criteriilor” lui Mihai Chirica. Este un reformat, în sensul că, de când ne ştim, el este în PSD. Adică de pe vremea lui Ion Solcanu (dacă îşi mai aduce aminte cineva de el)! A rezistat tuturor schimbărilor, ceea ce înseamnă că a fost deschis tot timpul la reformă (s-a schimbat stăpânul, s-a schimbat şi el)!

Este un meritocrat. Un om care nu e în stare să lege două cuvinte a ajuns preşedinte al Federaţiei Române de Box, consilier judeţean, director adjunct la Salubris… la un moment dat a fost şi consilier al ministrului Sportului… Deci, putem spune că Mihai Chirica a promovat un meritocrat. Probabil cunoaşterea limbii române nu ţine de meritocraţie, altfel am fi fost extrem de dezamăgiţi de faptul că Vasile Cîtea este pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Afişul cu „Susţinem pe VASILE CÎTEA la funcţia de DEPUTAT!” demonstrează o bună cunoaştere a limbii române. Dar, nu-i nicio problemă, omul scrie la fel cum gândeşte! De abia aştept să văd cum dă cu pumnul în Parlament, pentru că de vorbit sau de scris… Dumnezeu cu mila!

Citeşte şi „Ruşinea medicilor din Iaşi vrea să fie deputat!”

Conform „aprecierilor” lui Mihai Chirica, nu ştim dacă Vasile Cîtea face parte din tabăra „analfabeţilor” sau din cea a „intelectualilor” din PSD. Ca să ne lămurim, am citit ce scriu cei care-l susţin pe Vasile Cîtea la „funcţia de deputat”. „Susţin pe domnul consilier judeţean Vasile Cîtea la alegerile parlamentare din 11.12.2016, pentru funcţia de deputat în Camera Deputaţilor”, zice Constantin Istrate, primar la Podu Iloaei. „Comuna DUMEŞTI, îl susţine pe domnul Vasile Cîtea să ajungă în parlamentul României – Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016”, zice Mihai Sabaiduc, primar la Gropniţa. „Domnul Vasile Cîtea este candidatul potrivit în acest sens deoarece îl recomandă: onestitatea, receptivitatea, credibilitatea, echilibrul în relaţiile interpersonale,viziunea, motivaţia profesională autentică, implicarea în viaţa publică, capacitatea de a oferi soluţii concrete şi viabile pentru cetăţeni, expertiza în domeniul în care a activat şi a realizat performanţă”, zice Larisa Dumitriu, psiholog. Gata, m-am lămurit. Conform analizai doamnei Dumitriu, Vasile Cîtea trebuie inclus în tabăra „intelectualilor” din PSD Iaşi. În rest, nu contează că din „machetele” făcute de Cîtea pentru susţinerea lui Cîtea lipseşte subiectul, există virgule între subiect şi predicat…

În concluzie, şi noi, alături de PSD Colegiul 7 Iaşi, „susţinem pe Vasile Cîtea la funcţia de deputat”!

vasile-citeavasile-citea-1vasile-citea-2

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.