Simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

În perioada 13 decembrie – 15 decembrie 2017, în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Iași, cu elevi în clasele a VIII-a (aproximativ 8.100 candidați), a XII-a și a XIII-a (aproximativ 5.900 candidați) se va desfășura prima simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat din anul școlar în curs, la inițiativa Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași.

Desfășurarea simulării se va face după următorul program : probele se vor desfășura în intervalul orar 9.00-11.00 pentru Evaluarea Națională și 9.00 – 12.00 pentru Bacalaureat. Elevii vor fi primiți în sali până cel târziu la ora 8.30, pe baza unui act de identitate (carnet elev, CI).

Evaluarea lucrărilor se face de către doi profesori, conform cerințelor din Metodologia de organizare și desfășurare a Examenelor Naționale.

Notele obținute de elevi la simulare vor fi aduse la cunoștința părinților, în baza unui proces-verbal, până cel târziu joi, 22 decembrie, și nu vor fi trecute în catalog.

De asemenea, rezultatele elevilor la simulare și rezolvarea subiectelor vor fi analizate la clasă, de către profesor, în prezența candidaților.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.