Singurul membru din PSD Iași capabil să deschidă gura îl atacă dur pe europarlamentarul Cătălin Ivan

Singurul membru din PSD Iași capabil să deschidă gura îl atacă dur pe europarlamentarul Cătălin Ivan

Ovidiu Laicu, vicepreședinte PSD Iași, susține că europarlamentarul Cătălin Ivan nu urmărește decât „compromiterea și distrugerea celui mai puternic partid din România”.

Într-un comunicat, Ovidiu Laicu l-a făcut pe Ivan „trântor oportunist”, „impostor” și „propagandist anti–PSD”!

„Numeroase organizații PSD din județul Iași au transmis semnale de revoltă și indignare legate de ultimele declarații ale acestui europarlamentar exclus din PSD care nu urmărește decât compromiterea și distrugerea celui mai puternic partid politic din România. De opt ani este europarlamentar și în tot acest timp nu a făcut altceva decât să încaseze lunar salarii de aproape 10.000 de euro. Nu mai reprezintă nimic nici în politica locală, nici în cea națională, dar se agață cu disperare de PSD. După ce nu va mai fi europarlamentar, în anul 2019, Ivan Cătălin va trebui să se apuce de muncă, să-și găsească și el un serviciu, pentru că 10 ani de încasat lefuri uriașe fără să faci nimic sunt de ajuns și fără a avea un CV care sa îl recomande”, spune Ovidiu Laicu.

„Orice tergiversare în acest sens nu poate face decât rău organizației județene și partidului în general, dând prilej acestui impostor și propagandist anti-PSD să denigreze la nesfârșit partidul care l-a scos din anonimat și datorită căruia s-a burdușit cu bani din funcții politice de consilier local, județean și europarlamentar, și din indemnizații din CA-uri”, mai spune vicepreședintele PSD Iași, Ovidiu Laicu.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris anterior, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.