Sistemul își bate joc de Dragnea și îi amână procesul pentru anul viitor

Sistemul își bate joc de Dragnea și îi amână procesul pentru anul viitor

Liviu Dragnea, președintele ales al PSD, a avut astăzi, 14 decembrie 2015, termen la Înalta Curte de Casație și Justiție, în celebrul de acum Dosar al Referendumului. Dragnea a fost condamnat în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare.

În acest dosar, președintele PSD este acuzat de fraudarea referendumului din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu. Dragnea a susținut până acum că este nevinovat și a spus, în repetate rânduri, că are încredere în justiție. Astăzi, însă, surpriză, viteazul Dragnea nu s-a mai prezentat la audieri, iar judecătorii au amânat până pe 29 ianuarie 2016 dezbaterile în dosar.

În ritmul în care se derulează acest proces, nu va fi nicio surpriză dacă undeva prin luna mai a anului viitor, Liviu Dragnea va fi condamnat cu executare, astfel încât PSD să intre în degringoladă chiar înainte de alegerile locale și să piardă orice șansă de a mai ajunge la guvernare. Sistemul lucrează, chiar și împotriva lui Dragnea, despre care se spune că a făcut o înțelegere care ar avea ca finalitate tocmai distrugerea celui mai mare partid din România.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.