Șocant! Așa arată bărbatul care și-a ucis fiica de 5 ani!

Șocant! Așa arată bărbatul care și-a ucis fiica de 5 ani!

Caz șocant în județul Botoșani. Un bărbat de 32 de ani și-a ucis fiica de doar 5 ani, după o ceartă cu soția. Martorii spun că, de fapt, cei doi trăiau în concubinaj.

Crima a avut loc în comuna Vânători, județul Botoșani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, copila de 5 ani fiind găsită într-o baltă de sânge de către mamă și bunică.

Se pare că bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate și, după o ceartă cu soția, a pus mâna pe un cuțit, în încercarea de a o ataca pe aceasta. Femeia a fost salvată, însă, de mama ei, care a scos-o din casă. De nervi, bărbatul, rămas singur în casă cu fiica sa de 5 ani, s-a îndreptat spre aceasta și i-a tăiat gâtul!

De asemenea, martorii spun că bărbatul asculta muzică la volum maxim, iar soția i-ar fi cerut să dea muzica mai încet. De aici a pornit, se pare, și enervarea bărbatului, care a ajuns să se răzbune pe un copil nevinovat.

Mama fetiței și bunica acesteia au sunat la 112, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea copilei. Poliția l-a găsit pe criminal stând întins în pat. El a fost arestat pentru 24 de ore.criminal=2

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.