Sorin Bocancea şi-a vândut acţiunile la Radio Hit

Sorin Bocancea şi-a vândut acţiunile la Radio Hit

Modificare destul de minoră în acţionariatul Radio Hit, după ce Sorin Bocancea şi-a vândut un pachet din acţiunile pe care le deţinea către Claudiu Asimionesei.

Referitor la această tranzacţie, zvonurile sunt dintre cele mai diverse. Unii spun, de exemplu, că Bocancea şi-ar fi vândut întregul pachet de 12 %, în timp ce alţii susţin că tranzacţia ar fi vizat doar un pachet de 3%. Cert este, însă, că în aceste zile în sediul Radio Hit domneşte panica, angajaţii neştiind ce schimbări se vor produce în grila de programe a postului. Din punctul nostru de vedere, lumea nu ar trebui să intre în panică, deoarece, cu sau fără Cladiu Asimionesei, postul vă rămâne unul aservit primarului Mihai Chirica.

Sorin Bocancea, fost rector al Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, a fost trimis în judecată anul trecut cu privire la săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului, instigare la fals intelectual, în formă continuată şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale. În scandalul care a cuprins anul trecut Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi, judecătorii Curţii de Apel Iași au decis până acum condamnarea lui Dan Melinte la doi ani şi şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită. De asemenea, instanţa a disjuns cauza pentru ceilalţi inculpaţi din acest dosar. Reamintim că prima condamnare în acest dosar a fost dată de Tribunalul Iaşi. „Instanţa admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat între procurorul DNA şi inculpata Zaharia Ana Liliana, pentru săvârşirea infracţiunii de fals informatic, şi stabileşte pedeapsa de un an de închisoare. Instanţa amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani“, au precizat magistraţii ieşeni.

Conform CNA, la data de 25.04.2017, deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Radio Hit este societatea HIT MEDIA INVESTEMENTS SA, ai cărei acţionari sunt: Adrian Butucă – asociat principal – 50%, Lucian Tiron – 12,5%, Doru Tompea – 12.5%, Sorin Bocancea – 12%, Valentin Blănaru – 5%, Gabriel Rotaru – 3%, Iulian Chifu – 3% şi Paul Dolhăscu – 2%.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.