Sorin Iacoban şi-a stabilit priorităţile politice: pândeşte la cotitură!

Sorin Iacoban şi-a stabilit priorităţile politice: pândeşte la cotitură!

Scriam cu ceva timp în urmă că vom prezenta planurile de viitor ale actualului deputat PSD de Iaşi Sorin Avram Iacoban.

Este drept că într-o primă fază ne-am arătat puţin depăşiţi de jocurile deputatului PSD de Iaşi, considerând că atacurile din cotidianul BZI la adresa viceprimarului Daniel Mătăsaru au darul de a limpezi lupta din interiorul partidului pentru colegiul Tătăraşi, însă astăzi suntem în măsură să vă prezentăm adevăratele planuri ale lui Sorin Avram Iacoban.

Faptul că, din când în când, BZI îi arată pisica lui Daniel Mătăsaru, unul dintre viceprimarii PSD ai Iaşiului, arată că deputatul Sorin Avram Iacoban vrea să lase moştenire colegiul Tătăraşi celei care-l pocnea cu poşeta în cap în buricul târgului (aşa a scris presa din Iaşi), adică directoarei DAC, Luminiţa Munteanu. În acest caz, cum e şi normal, în primul rând trebuie îndepărtată concurenţa din interiorul partidului pe acel colegiu, adică Daniel Mătăsaru. Zis şi făcut!

Odată acest lucru lămurit, acum să revenim la ceea ce vrea Iacoban pentru sufleţelul său. El, zice-se, ar vrea să fie viceprimar al Iaşiului! Pe 5 iunie va candida pe lista PSD pentru Consiliul Local, va avea un loc eligibil, va fi ales, după care noua echipă pesedistă din CL îl va vota viceprimar! Simplu ca bună ziua.

Numai că lucrurile nu se opresc aici. Mai departe, Sorin Avram Iacoban gândeşte în felul următor. Mihai Chirica, tocmai actualul candidat al PSD pentru funcţia de Nichita al Iaşiului, va fi ales primar. Pentru că a lucrat ani buni cu proiectele urbei, este imposibil să nu fi făcut şi el o combinaţie mică pe undeva. Aşadar, DNA îi va da de urmă, îl va scoate din primărie, iar viceprimarul Sorin Avram Iacoban va trage sforile de rigoare pentru a ajunge primar interimar! Chiar şi un an dacă va ocupa această funcţie, în 2020 va putea fi candidatul cu acte în regulă la Primăria Iaşi. Cârcotaşii spun că dacă DNA nu-şi va face treaba, va fi puţin ajutată (Direcţia Naţională Anticorupţie)!

Pe scurt, Sorin Avram Iacoban şi-a pus în cap să fie primar al Iaşiului! Ce şanse de reuşită va avea, nu ştim, dar viitorul îi surâde!

În privinţa Iaşiului, dacă dumnevoastră credeaţi că mai rău nu se poate, v-am demonstrat acum că se poate… chiar mult mai rău decât vă imaginaţi!

Citeşte şi Doctorandul Sorin Avram Iacoban critică PSD „ca cetăţean”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.