Soția inspectorului șef al ISU, prestație de tot râsul

Soția inspectorului șef al ISU, prestație de tot râsul

Postrivit site-ului ISU Vaslui, concursul pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante de ofiţeri de către maiştrii şi subfiţerii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a fost picat de către soţia inspectorului şef al insituţiei, Gheorghe Blagoci.

Plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obţinut nici măcar nota 1.00 la proba sportivă „viteză”, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susţinerea celorlalte două teste de evaluare a performanţelor fizice, respectiv „abdomene” şi „rezistenţă pe distanţa de 800 de metri”.

Pentru a fi notată cu 1.00, soţia şefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanţa de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs.

În aceste condiţii, din cei 12 candidaţi prezenţi la concursul pentru postul de „ofiţer I – analiză, evaluare şi coordonare intervenţie”, soţia şefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenţilor obţinând, cu o singură excepţie, nota 10.

Dacă ar fi trecut, totuşi, de proba de „viteză”, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci trebuia să facă 11 abdomene pentru nota 10 şi să scoată măcar 6 minute şi 55 de secunde pentru a fi notată cu 5 la proba de „rezistenţă”. Media finală pentru a fi declarat admis la evaluarea testelor performanţelor fizice este minimum 6.00.

Sursa foto: News.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.