Spaniolii caută căpșunari în Suceava

Spaniolii caută căpșunari în Suceava

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava a anunțat că angajează 950 de persoane pentru cules căpșuni în Spania, în perioada februarie – mai 2019. Nu se solicită experiență sau cunoașterea unei limbi străine.

Contractul de muncă este de aproximativ trei luni și timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile. Ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind impozitul pe venit de 2% şi asigurarea socială de 113 euro/lună.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi pentru plata utilităților.

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România, la terminarea contractului, este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să se înscrie la aceste selecții trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Suceava. Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie 2018.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.