Știința Miroslava, călcată în picioare pe teren propriu: 0-9!

Știința Miroslava, călcată în picioare pe teren propriu: 0-9!

Formaţia Știința Miroslava a primit miercuri o corecție usturăroate, pe teren propriu, de la Chindia Târgovişte, fiind învinsă cu scorul de 0-9 (0-4), într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a.

Oaspeții au dominat partida de la un capăt la celălalt și în minutul 12 au deschis scorul prin Neicuţescu. Gazdele au încercat să revină repede, însă șutul lui Alexandru Marin, din minutul 16, a trecut puțin pe lângă poartă.

Din minutul 32, oaspeții și-au majorat avantajul după reușita lui Bîtfoi (’32). Și, de parcă nu era de ajuns, în minutul 36, Săvoaia a înscris în proprie paortă, după un luft. După numai trei minute, s-a făcut 0-4, Honciu înscriind dn interiorul careului.

Exasperat de evoluția elevilor săi, Cristi Ungureanu a făcut două schimbări în prima repriză, însă jocul a curs într-un singur sens și în repriza a doua. În minutul 74, Liviu Mihai a înscris cu un şut de la 16 metri, după o combinaţie excelentă în marginea careului. După numai trei minute, Honciu a marcat pentru 0-6, cu un șut din marginea careului.

În minutul 83, Liviu Mihai și-a trecut în cont dubla.

Căzuți din toate punctele devedere, îeșenii au mai încasat încă două goluri în final, autori Stoica (’89) și Honciu (‘90).

Într-o altă paidă disputată ieri, ieșeanul Andrei Hergheligiu a marcat două goluri pentru formația sa, Luceafărul Oradea, meci pierdut pe teren propriu, scor 3-4, în fața formației Dacia Unirea Brăila.

Iată alte rezultate înregistrate miercuri din Liga II: Sportul Snagov – CS Afumaţi 2-0, Dunărea Călăraşi – CS Baloteşti 2-1,Olimpia Satu Mare – AFC Hermannstadt 2-0,UTA Arad – CS Mioveni 1-1, Pandurii Târgu Jiu – Academica Clinceni 1-2, ASU Politehnica Timişoara – Metaloglobus Bucureşti 0-2, Foresta Suceava – FC Argeş 0-2.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.