Ştiinţa Miroslava, în 16-imile Cupei României

Ştiinţa Miroslava, în 16-imile Cupei României

Formația Știinţa Miroslava s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei României după victoria categorică obţinută pe terenul divizionarei a treia CSM Focşani, scor 5-0 (2-0).

Golurile au fost marcate de Săvoaia (‘23 şi ‘43, ambele din penalty), Taciuc (‘65), Buhăcianu (‘90+1) şi Viorică (‘90+5).

Ştiinţa a evoluat în inferioritate numerică din minutul 47, după eliminarea lui Crişan, dar echilibrul numeric s-a restabilit în minutu 84, când focşăneanul Pădineanu a fost şi el eliminat pentru două cartonaşe galbene.

Tehnicianul formaţiei ieşene, Cristi Ungureanu, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, mai ales că a trimis în teren jucători care au evoluat mai puțin în campionat.

„Am întâlnit o echipă destul de bine organizată, dar noi am stat mai bine în teren şi am reuşit să ne impunem fără probleme. Mă bucur că jucătorii mei au tratat meciul cu seriozitate. Am reuşit să tranşăm victoria încă din prima repriză şi speram ca în a doua parte să fac unele modificări. A venit, însă, acea greşeală a lui Horia Crişan, care a fost eliminat în debutul reprizei a doua şi am fost nevoit să schimb sistemul. Este o premieră pentru mine şi pentru club să ajungem în această fază a competiției. Echipa este în creştere şi sperăm să dovedim acest lucru şi la Călăraşi, sâmbătă, în campionat”, a spus Cristi Ungureanu.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.