Stilul de viaţă al celor doi candidaţi la preşedinţia SUA

Stilul de viaţă al celor doi candidaţi la preşedinţia SUA

Huffington Post a prezentat recent stilul de viaţă al candidaţilor la preşedinţia SUA, punând accent pe alimentaţie, sport şi somn, adică exact acei indicatori de sănătate care ajută foarte mult o persoană să nu cedeze sub presiunea activităţii cotidiene.

Hillary Clinton

În materie de alimentaţie, Hillary Clinton nu este la fel de strictă ca soţul său, care a devenit vegan. Conform Associated Press, asistenţii săi ar fi declarat că regula numărul unu după care se conduce Hillary Clinton este: „Dacă un lucru pare rău, însemnă că şi este”! Una din obsesiile candidatei democrate ţine de… ardei. Ea mănâncă şi chips-uri şi poartă în geantă permanent un sos picant. Se pare, cu alte cuvinte, că Hillary ştie faptul că mâncarea picantă ajută la scăderea în greutate şi că diminuează riscul de accident cardio-vascular, reducând procentul de colesterol rău. Hillary mănâncă, de asemenea, Boca Burgers, sandvişuri vegetariene pe bază de soia şi bogate în proteine.

Yoga şi aerobicul sunt exerciţiile fizice preferate ale candidatei, conform declaraţiei pe care a dat-o în revista „People” în 2014. În cazul în care nu are alte posibilităţi, optează pentru mersul pe jos.

Hillary Cliton pare a cunoaşte şi importanţa somnului. În luna ianuarie a acestui an a declarat într-un talk show că poate dormi la comandă şi că, atunci când are posibilitatea, apelează la micro-sieste de câte zece minute.

Donald Trump

Donald Trump a declarat în mod repetat că nu a băut niciodată alcool. Candidatul republican are o febleţe pentru ouă şi şuncă. A declarat că a sărit de multe ori peste micul dejun. În decembrie 2015, în „People”, a declarat că a slăbit aproape 7 kilograme în timpul campaniei din cauza lipsei de apetit. În loc de mâncare gătită, preferă gustări.

A vorbi non-stop este, se pare, sportul său preferat. „Nu m-am gândit niciodată înainte, dar vorbitul este un fel de sport”, a declarat Trump. „Este foarte excitant. Noaptea trecută eram la Konxville în faţa a 12.000 de persoane. Când te adresezi unui număr de 12.000 de persoane, nu te mai gândeşti să mai mănânci”, a mai spus Trump. El practică, de asemenea, golful. În opinia sa, chiar dacă unii nu-l consideră sport, „golful te ţine departe de frigider, pentru că eşti pe verde”! În Men’s Health a declarat că „a avea grijă de corpul tău este o dovadă de dragoste, deoarece nimeni nu vrea să arate ca o minge, cu atât mai mult să fie suportat aşa de altcineva”.

Donald Trump este privit ca un insomniac. El atribuie o parte a succesului său faptului că nu doarme decât 3 sau 4 ore pe noapte. „Cum ar putea o persoană care doarme 12-14 ore să concureze cu una care nu doarme decât 3 sau 4 ore?”, se întreba Trump în Daily News.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.