Stoican, deranjat de comportamentul lui Mihalache

Stoican, deranjat de comportamentul lui Mihalache

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că fundașul Marius Mhalache nu face parte din lotul pentru partida cu Concordia Chiajna și că l-a deranjat comportamentul acestuia.

„Ştiu că sunt momente în care jucătorii nu prind cea mai bună formă sportivă și de aceea eu încerc să îi ajut, pentru că ştiu că nu sunt roboţi. Nu pot însă să accept un anumit comportament al lor. Nu l-am acuzat pe Mihalache de lucruri necurate și cu siguranță voi discuta cu el. Nu îmi place să iau decizii radicale și nu sunt un om care ţine ranchiună. Trebuie însă să văd o schimbare în gândirea și în comportamentul lui”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că are forate mare încredere în Marius Chelaru, un junior pe care îl consideră extrem de talentat: „Marius este un jucător promițător, pe care îl apreciez foarte mult. Evoluțiile lui îmi amintesc de Cristian Chivu, la începuturi. Sper ca aceste afirmații să nu i se urce la cap și să rămână la fel de ambițios și muncitor“.

Un comentariu la "Stoican, deranjat de comportamentul lui Mihalache"

  1. Bratu Lucian   27/07/2017 at 3:28 pm

    Domnule Stoican, vă rog să nu țineți ranchiună și să reanalizati cazul Mihalache și să.l primiti din nou în lot .
    Poate dați credit jucătorilor tineri din Iași.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.