Strategul lui Chirica lucrează acum pentru Bodea

Strategul lui Chirica lucrează acum pentru Bodea

Eveniment important pentru „micul Iohannis” mâine, 5 mai, când, cică, îşi va lansa cartea „Drumul către normalitate”. Habar n-am ce poate spune Marius Bodea într-o carte, dar tot aşa cum preşedintele Iohannis a putut să spună nimic în „Pas cu pas”, probabil şi Bodea va putea face la fel în cartea sa…

Ceea ce e interesant în tot acest eveniment ţine de faptul că la conferinţa de astăzi, 4 mai, alături de Marius Bodea, despre lansarea de pe 5 mai va vorbi nimeni altul decât Daniel Şandru. Adică exact omul care, în toamnă, făcea strategii pentru viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica şi se pupa cu el pe la Gala „Oamenii Timplui”. Faptul că Daniel Şandru lucrează acum pentru Bodea demonstrează, pe de o parte, că Mihai Chirica s-a înconjurat numai de trădători şi, pe de altă parte, că marele susţinător al viceprimarului fără partid Chirca, în speţă Doru Tompea, a întors armele împotriva actualului viceprimar.

Ce să mai zicem acum, Chirica trăieşte pe propria piele trădarea apropiaţilor, la fel cum, peste puţin timp, va experimenta şi pierderea alegerilor. Fără partid care să te sprijine şi fără oameni apropiaţi care să te susţină e greu, totuşi, să câştigi alegerile pentru Primăria Iaşi.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Bodea, sperăm ca „Drumul” pe care merge să fie, totuşi, „spre normalitate”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.