Sucevean, în topul revistei engleze Stationary Matters

Sucevean, în topul revistei engleze Stationary Matters

Un tânăr sucevean, stabilit de doi ani în Marea Britanie, a fost inclus de revista bianuală Stationary Matters în topul celor mai promiţători 30 de tineri, sub 30 de ani, care lucrează în domeniul biroticii şi papetăriei.

Florin Musteaţă este stabilit de doi ani în Anglia, iar de aproape un an lucrează la compania Welch & Tidy, lider în comerţul cash & carry, cu sediul în Londra.

În cadrul societăţii, Florin este buyer, caută furnizori noi, ţine legătura cu furnizorii companiei, discută şi negociază cu aceştia preţurile şi condiţiile de colaborare. Compania la care lucrează Florin deţine un depozit de 55.000 de metri pătraţi în Londra, având circa 50 de angajaţi.

În prezentarea realizată de revista Stationary Matters, apariţia lui Florin în top este justifică prin faptul că acesta a revigorat ramura de cash & carry din cadrul companiei, a introdus noi branduri şi a îmbogăţit gama actualilor furnizori.

”Pentru a ajunge în această poziţie fără experienţă este lăudabil. Un inovator entuziast, determinat şi motivat să-şi ajute compania să se dezvolte prin înţelegerea nevoilor clienţilor săi”, se arată în articolul din revistă.

Printre cei 30 de tineri din top mai figurează antreprenori, designeri, fotografi, manageri, dezvoltatori social-media, asistenţi manageri, directori de vânzări şi marketing.

Stationery Matters apare de două ori pe an în Marea Britanie, are 64 de pagini şi este destinată profesioniştilor din industria biroticii şi papetăriei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.