Şuntat de Dragnea în PSD, Ponta îi ia acum apărarea

Şuntat de Dragnea în PSD, Ponta îi ia acum apărarea

Fostul premier Victor Ponta a declarat pe 25 ianuarie, la interviurile DC News, că, în opinia sa, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este nevinovat în dosarul „Referendumul” aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Ponta crede că, în cazul unei condamnări definitive, decizia în privinţa rămânerii lui Dragnea la şefia partidului îi aparţine acestuia şi formaţiunii sale. „Cred că domnul Dragnea este nevinovat în dosarul în care a fost acuzat. Orice altceva nu am voie să comentez şi nu pot să comentez. (…) Am fost, am depus mărturie în instanţă, nu e o chestie politică, e o chestie că m-am dus în instanţă şi am vorbit ştiind, întâmplător, foarte bine ce s-a întâmplat în 2012. Restul lucrurilor nu pot să le comentez. Repet, opinia mea de cetăţean este că domnul Dragnea nu a încălcat nicio lege în 2012 pentru care să răspundă din punct de vedere penal”, a declarat Victor Ponta la interviurile DC News.

Fost preşedinte al PSD, Victor Ponta a mai spus că nu-l interesează să-i ia locul lui Liviu Dragnea, în cazul unei condamnări definitive a acestuia din urmă. „Aceasta este doar decizia domniei sale şi a PSD. Vreau să vă asigur că nu aştept, Doamne fereşte, să păţească ceva rău Dragnea să-i iau eu locul. Nici vorbă de aşa ceva”, a adăugat Ponta.

sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.