Surpriza pe care Maricel Popa o pregăteşte pentru miercuri

Surpriza pe care Maricel Popa o pregăteşte pentru miercuri

De vrei 3 săptămâni, Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, se dă de ceasul morţii. Nu pentru că ar trebui să ia vreo decizie, pentru că au luat-o alţii în locul lui, ci pentru că trebuie să organizeze o conferinţă de presă în care să spună 6-7 cuvinte mari şi late!

Miercuri, 29 martie, Maricel Popa ar trebui să facă un anunţ important pentru existenţa sa viitoare. Încă nu ştim dacă are tupeul să iasă public şi să spună ceea ce are de spus, însă sigur ştim că dacă nu o va face va zbura de la şefia PSD Iaşi mai repede şi cu mai puţin zgomot decât a făcut-o fostul interimar, Mihai Chirica. Apropos, a mai auzit cineva de Chirica în ultimele săptămâni. Nu de alta, dar am început să mă tem că s-a dat la fund şi nu mai poate ieşi de acolo!

Revenind la Maricel Popa, ca să nu vă mai ţinem în suspans, acesta ar trebui să anunţe public numele noului consilier personal! Numai că îi este atât de frică de acest nume încât, zicem noi, ar fi în stare mai degrabă să-şi dea demisia din PSD decât să vadă cum îi fuge pământul de sub picioare după ce, timp de mai bine de o lună, s-a crezut pe cai mari. Bine, nu chiar pe aceeaşi cai pe care i-a adus Mihai Chirica la Poliţia Locală şi pe care s-a cocoţat uitând că nu ştie să călărească, dar suficient de mari încât să-i asigure oarecare notorietate la nivel local!

Ca să nu o mai lungim, Maricel Popa ne pregăteşte o surpriză. S-ar putea ca această surpriză să se întoarcă împotriva sa, dar fel de bine i-ar putea aduce şi acea siguranţă politică pe care actualul preşedinte de Consiliu Judeţean nu a avut-o niciodată. Asta dacă nu cumva surpriza va fi tocmai debarcarea sa din fruntea interimară a PSD Iaşi.

P.S.1. Cele 6 cuvinte sunt: „Noul meu consilier personal este … …!

P.S.2. Culmea ironiei: cel mai şifonat din toată această poveste va ieşi tot Mihai Chirica!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.