Surse: cauzele morţii bebeluşului despre care s-a spus că a fost sufocat de soţia unui cunoscut deputat

Surse: cauzele morţii bebeluşului despre care s-a spus că a fost sufocat de soţia unui cunoscut deputat

Bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie şi a unui edem pulmonar, arată primele cercetări, potrivit unor surse din anchetă, citate de Mediafax.

Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi au făcut necropsia bebeluşului care a murit duminică dimineaţă la un hotel din Iaşi. Potrivit unor surse, cauzele preliminare ale decesului sunt insuficienţa cardio-respiratorie acută şi un edem pulmonar.

Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună, iar până atunci legiştii vor analiza histopatolgic probele prelevate, afirmă Mediafax.

Primele date din anchetă arătau că bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit sufocat după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopţii, din greşeală.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că mama bebeluşului a sunat la 112, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, şi a spus că s-a aşezat în timpul nopţii peste copil, sufocându-l. Femeia, în vârstă de 35 de ani, se afla în camera unui hotel din Iaşi, împreună cu soţul său, un deputat din Republica Moldova, când s-a produs incidentul.

Bebeluşul în vârstă de şase luni al deputatului din Republica Moldova a murit. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.