Surse: Costel Alexe îşi pierde scaunul de la Iaşi

Surse: Costel Alexe îşi pierde scaunul de la Iaşi

Se pare că zielele lui Costel Alexe la şefia PNL Iaşi sunt numărate. Conform datelor care au apărut pe surse, Alexe (care va fi urmat îndeaproape şi de Marius Bodea, şeful organizaţiei municipale Iaşi a PNL) a fost luat în vizor de greii partidului, Vasile Blaga şi Ludovic Orban, din cauza lipsei de implicare în strângerea de semnături pentru europarlamentare.

În ultima ședință a Biroului Executiv a PNL s-a prezentat situația strângerii de semnături la nivel național. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a prezentat situația strângerii de semnături și a anunțat că cele mai slabe organizații sunt București, Ilfov, Neamț și Iași. Conform lui Sighiartău, organizațiile cele mai implicate sunt Alba și Sibiu, pe undeva de înțeles pentru că au oameni pe lista de europarlamentare.

Văzând aceste date, se pare că Vasile Blaga a explodat, conform stiripesurse.ro. „Stăm foarte rău la strângerea de semnături, dacă o ducem tot așa poate să-și rupă spatele echipa de campanie că nu facem nimic”.

Ulterior, în discuție a intervenit Ludovic Orban, cel care a fost extrem de vehement, conform aceleiaşi surse. „Dacă nu dăm afară liderii organizații județene care nu-și fac treaba, ne vor sfida în continuare”, a spus Ludovic Orban, conform surselor noastre.

Greii care intră în acest fel pe lista neagră a liderului PNL sunt Cristian Bușoi (București), Thuma Hubert/Marian Petrache (Ilfov), Costel Alexe (Iași) și Mugur Cozmanciuc (Neamț).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.