Tânăr de 27 de ani, înjunghiat mortal de un adolescent

Tânăr de 27 de ani, înjunghiat mortal de un adolescent

Un adolescent de 16 ani, din județul Bacău, a fost arestat preventiv joi, 20 iulie, după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 27 de ani.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, tânărul de 27 de ani a fost înjunghiat în timpul unei altercații izbucnite pe stradă, pe fondul consumului de alcool.

Tânărul, împreună cu o rudă, a început să se bată cu alte trei persoane, printre care și tatăl adolescentului de 16 ani, după ce au petrecut în locuința unei familii dintr-un cartier din orașul Comănești, județul Bacău. Conform anchetatorilor, în altercație a intervenit și adolescentul de 16 ani, care l-a înjunghiat în coapsa dreaptă pe tânărul de 27 de ani.

„După ce a fost rănit la picior, tânărul a fugit spre casă, însă pe drum s-a prăbușit, fiind găsit de către un localnic, care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanță. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la Spitalul Comănești, unde medicii au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Municipal Moinești. În drum spre această unitate medicală, victima conflictului a murit, probabil din cauza hemoragiei masive, având în vedere că i-a fost secționată artera femurală”, a declarat, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Procurorii au reușit să-l identifice pe autorul crimei, care a recunosc că l-a înjunghiat pe tânărul de 27 de ani, întors de o zi din Anglia.

Magistrații Tribunalului Bacău au emis mandat de arestare preventivă pe numele adolescentului de 16 ani pentru omor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.