Tânără electrocutată la muncă, adusă cu elicopterul SMURD la Iași

Tânără electrocutată la muncă, adusă cu elicopterul SMURD la Iași

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din localitatea botoșăneană Broscăuți, a intrat ieri în stop cardiac, în urma electrocutării. Aceasta a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD. Se pare că femeia a fost victima unui accident grav de muncă.

Tânăra a fost electrocutată în timp ce se afla la serviciu, într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să utilizeze un cuptor industrial din bucătărie. La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

Echipa medicală de la Urgențe a reușit să o resusciteze, iar, după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.

Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de ieri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.

Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuat cu ajutorul elicopterului SMURD.

Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.