Tânărul care în 2016 a lovit mai multe mașini a murit în această dimineață într-un accident auto

Tânărul care în 2016 a lovit mai multe mașini a murit în această dimineață într-un accident auto

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar un bărbat de 54 de ani a fost rănit grav, marţi dimineaţă, în urma coliziunii frontale dintre două maşini pe drumul naţional 24 B, din judeţul Vaslui.

Tânărul a încercat să depăşească două TIR-uri.

În urmă cu un an, tânărul care şi-a pierdut viaţa a intrat cu autoturismul în mai multe maşini parcate în faţa unei primării din cauza vitezei cu care circula.

Accidentul s-a petrecut între localităţile Popeni şi Zorleni, pe drumul naţional DN 24, într-un moment în care şoferul de 20 de ani a făcut o depăşire neregulamentară a două TIR-uri. Ajuns pe sensul opus de mers, tânărul a intrat cu autoturismul în balans din cauza vitezei cu care circula, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu partea laterală a maşinii de o autoutilitară care era condusă regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Măluşteni. În urma impactului violent, tânărul a rămas încarcerat, iar motorul maşinii a fost proiectat la câteva zeci de metri de locul accidentului.

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 20 de ani şi rănirea celuilalt conducător auto, de 54 de ani. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă”, a Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, pentru News.ro.

În urmă cu un an, tânărul de 20 de ani a provocat un alt accident, după ce a intrat cu autoturismul în mai multe maşini parcate în faţa Primăriei Perieni, din comuna sa de domiciliu, din cauza vitezei cu care circula, printre maşinile avariate fiind şi cea a primarului localităţii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.