Tăriceanu, la Botoșani: „Parlamentul European nu este o adunătură de măicuțe de mănăstire”

Tăriceanu, la Botoșani: „Parlamentul European nu este o adunătură de măicuțe de mănăstire”

Aflat sâmbătă, 18 mai, la Botoșani, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut mai multe declarații la întâlnirea cu activul de partid care a avut loc la Cinema Unirea.

„Parlamentul European nu este o adunătură de măicuțe de mănăstire. Este un loc în care se ciocnesc interesele, toate țările știu să își promoveze interesele și să le apere. Așa vreau să facă și colegii mei, în așa fel încât România să nu fie considerată, așa cum este acum, o țară de rangul doi. Vreau ca România să fie pusă pe același plan cu celelalte țări europene. Suntem egali cu ceilalți”, a spus, printre altele Tăriceanu.

„Nu vom tolera să existe țări de rang 1 și țări de rang 2, popor de rangul 1 și popoare de rangul 2. Pentru acest lucru trebuie să ai oameni cu experiență politică, cu pregătire profesională, curaj și cu simțul demnității. Asta este ceea ce îmi doresc eu să facă colegii noștri în Parlamentul European și pentru asta sigur că avem nevoie de votul dvs. și al cetățenilor”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE candidează singură la Parlamentul European, ocupând locul 6 pe buletinul de vot.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.