Taximetriştii vor bloca mâine centrul Iaşiului

Taximetriştii vor bloca mâine centrul Iaşiului

Circulaţia în centrul Iaşiului va fi blocată miercuri, 12 februarie, în intervalul 10:00 – 13:00, în zona Palatului Culturii, de un nou protest al taximetriştilor.

Reprezentanţii firmelor de taxi solicită autorităţilor să intervină pentru „stoparea pirateriei“ şi efectuarea de controale la şoferii care fac transport alternativ.

Acţiunea de protest va avea loc în intervalul 10:00 – 13:00, iar arterele de circulaţie afectate vor fi str. Anastasie Panu (tronson cuprins între intersecţia cu str. Sfântul Lazăr şi şcoala „Gheorghe Asachi“), str. Palat (tronsonul cuprins între şcoala Asachi şi sediul BCR – intersecţie str. Sf. Lazăr) şi str. Costache Negri (tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Armeană şi intersecţia cu str. Anastasie Panu).

Mijloacele de transport public în comun şi maşinile de intervenţie vor avea acces în zona restricţionată pe toată durata protestului. În acelaşi interval de timp menţionat va fi închis accesul auto în parcarea din faţa Palatului Culturii.

Parcarea autovehiculelor de transport persoane în regim de taxi participante la acţiunea de protest se va face pe str. Anastasie Panu şi str. Palat până la sediul BCR. „Este interzisă oprirea sau staţionarea autovehiculelor participante la acţiunea de protest pe căile de rulare a tramvaielor“, se arată într-o dispoziţie a primarului Mihai Chirica prin intermediul căreia a fost autorizată acţiunea taximetriştilor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.