TERIBIL. Un mort şi 4 răniţi într-un accident de GROAZĂ

TERIBIL. Un mort şi 4 răniţi într-un accident de GROAZĂ

Miercuri, 8 mai, pe DN 1, între localităţile Borod şi Topa de Criş, judeţul Bihor, a avut loc un accident cumplit, în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme.

În urma impactului au rezultat în final cinci victime, cu multiple leziuni, dintre care una a murit.

Cauza producerii accidentului a fost depăşirea neregulamentară.

„Accidentul rutier a fost sesizat prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au acordat primul ajutor celor cinci persoane rănite în accident. În urma accidentului, un bărbat, care se afla în stop cardiorespirator când au ajuns salvatorii, a murit. Trei victime se află în cod verde medical, având răni uşoare, iar una în cod galben medical, cu traumatisme şi contuzii. Acestea au fost transportate la spital pentru investigaţii şi tratamente.

Comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a confirmat că în accident au fost implicate două maşini şi un autotren (TIR).

Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.